Har du oplevet hærværk på dit køretøj, eller er du blot træt af at skrabe frost af ruderne hver morgen?

Er du træt af hærværk på din bil?

Kan løsningen være at leje en garage. Der skal ikke mange skader til, før prisen for at leje en garage er tjent hjem. Vi kender alle sammen til den ærgrelse der er forbundet med at komme ned til ens bil og konstatere, at sidespejlet er sparket i stykker, vinduesviskeren brækket, eller endnu værre, en rids langs siden af bilen. Du mister ikke bare din selvrisiko, men du skal også undvære din bil, medens den er på værksted.

ParkBox tilbyder garager i alle prisklasser, opvarmede, med elektricitet, med alarm, med overvågning, som alt sammen er medvirkende til at du kan sove trygt om natten.

Hærværk på bil
Isskraber til bil

Vil du undgå at skrabe is af ruderne i de kolde vintermåneder?


Hvis du kan svare ja til dette, er det måske værd at overveje at leje en garage. Du sparer ikke kun den sparsomme tid. Du sparer også ærgrelserne ved at gummilisterne i dørene er frosne og vinduesviskerne frosset fast til ruderne. Alene de udgifter, som er forbundet med dette, kan du med fordel leje en garage for gennem ParkBox.

Hvordan undgår man fugleklatter og harpiks, som ødelægger lakken, på din bil?

Så skal du hurtigst muligt fjerne det for ikke at få varige skader i lakken. Det kræver at du konstant overvåger din bil, fjerner snavset med affedningsmiddel, som bilvasken ikke kan klare. Det skal fjernes hurtigst muligt, for at undgå perforeringer i lakoverfladen. I værste fald kræver det en omlakering af din bil. Det samme gør sig gældende hvis insekter får lov til at sidde for længe på de gode solskinsdage.

Hvis du kan se værdien i at undgå at bruge din kostbare tid på dette, kan vi anbefale at leje en garage gennem ParkBox. Vi tilbyder garager overalt i Danmark, i byerne, på landet og de fleste danske øer.

Fugleklat på bil
Tyveri fra bil
Er du træt af at indbrudstyve ikke kan kende forskel på dit og mit?

En smadret bagrude, en stjålet computer eller endnu værre, at miste sine nøgler til sit hjem, er noget som vi alle frygter. Ikke alene er bilen fyldt med glasskår, du kan også risikere at skulle undvære din bil i den tid den skal være på værksted for at få bilen repareret. Mister man sin computer, er det ikke altid man har back-up af indholdet, og så kan værdifulde data gå tabt. Har tyven også stjålet nøglerne til dit hjem fra bilen som holder uden for dit hus, så har han/hun fri adgang til dit indbo i de dage indtil du har fået udskiftet samtlige låse i dit hus.

Ved at leje en garage gennem ParkBox, er du bedre sikret mod indbrud, da mange af vores garager er med overvågning og tyverialarmer.

ParkBox er den eneste portal, som tilbyder lejemål både til private og erhvervsdrivende i én og samme website/app. Vi har lejemål til alle formål, private som erhvervsgarager, garager i p-huse eller blot en carport som er langt sundere for din bil, i forhold til at beskytte den mod sol, sne og mågeklatter.