Parkeringspladser i Aalborg

Sådan undgår du parkeringsbøder

Parkeringsklagenævnet er et uvildigt klagenævn som behandler ankesager og kontrolafgifter fra borgere som føler sig uretfærdigt behandlet over at have modtaget en p-bøde, som de ikke mener de har fortjent. Desværre kan det være usædvanligt svært at få medhold i ens klager, og man opgiver at kæmpe for at få ens penge retur.

Vi kender alle til den udfordring der er, når man kommer til en by som man ikke umiddelbart kender. Skiltningen kan være mangelfuld, og man kan derfor have svært ved at finde en p-plads, hvor man lovligt kan parkere.

Ét forkert tryk på en parkeringsstander, og vupti, så sidder der en p-bøde ens forrude. En p-bøde i Danmark lyder på minimum 500 kr. Disse penge kunne med fordel være brugt på at lade ParkBox anvise dig en parkeringsplads, som passer netop til din bil, din varevogn, din lastbil eller din motorcykel.

Kort sagt, så henviser ParkBox til p-pladser som passer til dimensionerne på dit køretøj, og du sparer dyrebar tid på at lede efter ledige parkeringspladser. Se også vores andre produkter

Parkeringsbøde
Ladestander til elbil

Kører du el-bil?

Der findes flere forskellige App´s som Clever og EON, som viser dig hvor du kan lade din el bil. Hos ParkBox har vi gjort det nemt for dig som bilist at få oplyst, hvor henne nærmeste parkeringsplads er, og om den har ladestander.

ParkBox er den eneste portal, hvor både private og erhvervsdrivende kan oprette parkeringspladser, som gør det nemmere for deres gæster/kunder at finde den parkeringsplads, som ligger tættest på destinationen.

 

Arbejder du i indre by? 

Så har du sikkert fundet dig selv i færd med at køre rundt i de samme blokke og forsøge at finde en parkeringsplads? Tiden nærmer sig mødetid…
I storbyer er parkering på gaden ofte ikke en mulighed. Men selv på mindre befolkede steder kan du have svært ved at finde en ledig plads – eller du føler dig måske ikke tryg ved at parkere hvor som helst.

ParkBox

hjælper også med at finde en p-plads som passer til dit behov, i det tidsrum du har brug for det. Med hjælp fra ParkBox eliminerer du risikoen for at spilde din kostbare tid på at køre rundt fra gade til gade og lede efter en p-plads, samt eventuelt at blive forsinket på din arbejdsplads.
 

Forsinket på job